moje też już przechodziły ospę, ale na szczęście praktycznie wszystkie ocalały, jedna neonka padła
oświetlenie wnętrza LED
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez BartusA po co Ci to ???obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez BartusZamieszczone przez BANDI78montaż oświetlenia dywaników
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BartusZamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez BartusZamieszczone przez BANDI78montaż oświetlenia dywaników
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez BartusZamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez BartusZamieszczone przez BANDI78montaż oświetlenia dywaników
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BartusZamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez BartusZamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez BartusZamieszczone przez BANDI78montaż oświetlenia dywaników
Komentarz
-
-
Bartus, wygoogluj sobie co to pytanie retoryczne
Zamieszczone przez BartusZa to Ty dużo wniosłeś do tematu: cyt. "a kup se paski ledowe i zrób to sam."obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
SWOT - oświetlenie LED
(słabe) niestandardowe nieoryginalne wyposażenie pojazdu
(słabe) dodatkowe źródło poboru energii
(mocne) podnosi komfort użytkowania pojazdu
(mocne) posiada walory podnoszące estetykę pojazdu (dla wybranych)
(szanse) zachęca do dalszego modyfikowania
(szanse) daje radość z przygotowywania
(zagrożenia) kolejny układ, który może ulec awarii
(zagrożenia) wykonany jako uzależniony od istniejącej instalacji (wpinka) może skutkować w zakresie uprawnień wynikających z gwarancji,
Komentarz
-
-
dziekuje bardzo za rady i porady które przemyślałem. a jakie wnioski z tego zostały wyciagniete to pozostawie sobie. oświetlonko mam zrobione i napewno nie jest to "wieś Calibrami i Civicami."
tylko jasne światło we wnętrzu a nie jak przy orginalnym mroczno i ciemno jak w jamie. gorąco polecam sklepik z takim oświetleniem http://sklep.motohid.pl/pl/c/LED-Can-Bus-DRL/61
Komentarz
-
Komentarz